Skip to content

Sukadelapjes

Het duurt even maar dan heb je een heerlijk gerecht!

Kilo Calorieën

315

Bereidingstijd

2 uur en 45 min

Wachttijd

2 uur en 30 min

Ingrediënten: 

  • 700 g  sukadelapjes (rund)
  • 1 ui
  • 40 g ongezouten roomboter
  • 2 gedroogde laurierblaadjes
  • 2 kruidnagels
  • 2 el azijn
  • Stap 1

    Dep het vlees droog met keukenpapier. Pel en snipper de ui. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Fruit de ui ca. 2 min. mee. Bestrooi het vlees met de peper en eventueel zout. Schenk warm water in een pan tot het vlees net onderstaat. Voeg de laurierblaadjes, kruidnagels en azijn toe. Stoof het vlees afgedekt in ca. 2 1/2 uur zachtjes gaar.

  • Stap 2

    Proef de jus en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • Serveertip

    Serveren met gekookte aardappels en rode kool.

  • Eet Smakelijk!

Gedecoreerd Rundvlees
Open chat
1
Welkom bij Onze Bio Slager!
Hallo daar!

Waar kan ik je mee helpen?