Skip to content
Menu
Consumenten
Horeca
Soorten vlees
Rundvlees
Varkensvlees
Lamsvlees
Polderhoen
Over ons
Ons kookboek
Contact
Vacature Slagerij
Bestellen
Close Menu
Het kookboek van Onze Bio Slager
Bekijk hieronder de vele lekkere gerechten die gemaakt kunnen worden met onze producten!
Biefstukreepjes op bruschetta
Hamburgers met blauwe kaas en spek
Pita met tartaar
Hoe maak je de perfecte Ribeye?
Kipgehakt met pikante rijst
Frisse vega lenteburger
Broodje Pulled Pork
Gehaktballen in tomatensaus
Hoe bereid ik een dry aged ribeye?
Kogelbiefstuk met portjus
Runder chipolata
Hachee
Schouderkarbonade in ketjapmarinade
Nederlandse runder hotdogs
Tartaar op z’n Hollands!
Waarom een vleesthermometer?
Hongaarse hamburgers
EntrecĂ´te met bierjus
Lamsspiesjes
Sukadelapjes
Open chat
1
Welkom bij Onze Bio Slager!
Hallo daar!
Ik wil graag bestellen voor aanstaande vrijdag, kan dat hier doorgeven?