Skip to content

Wie zitten er achter OnzeBioSlager?

Maak kennis met de mensen achter OnzeBioSlager!

Maak kennis met het team van Onze Bio Slager!

Hakmes Logo

Hallo! 

Wij zijn Bas, Emiel & Tijn, De nieuwe eigenaren van OnzeBioslager.

Sinds 1 april hebben wij het stokje overgenomen van Rob. 

Onze Bio Slager is zoals u gewend bent DE horecaslager voor het perfecte stukje biologische vlees voor jezelf, je klanten in de winkel of je gasten in je restaurant. 

Bas is BoerBas uit Rucphen, een biologische boerderij met varkens en kippen.

Emiel runt zijn prachtige boerderij Heining&Hoef aan de rand van Breda te Teteringen. Verschillende rassen biologisch rundvee waaronder het Brandrode Rund en Flekvieh. Daarnaast regelt Emiel voor een paar prachtige landschappen het natuurbeheer met natuurlijk biologische grazers. Zowel runderen als biologische Schapen. 

Tijn is levensmiddelentechnoloog. Een lang woord voor iemand die verstand heeft van vlees en vooral de processen bewaken om een goed stukje vlees perfect van A naar B te krijgen. 

Het slagersteam bestaat uit een hechte team van Douwe, Solange en Jeremy. 

Naast dat Onze Bio Slager de juiste partij is voor uw horecazaak leveren wij ook aan Retail klanten in Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. 

Voor de consument zijn wij te vinden op verschillende markten van regio Bergen-op-Zoom, tot Breda en Tilburg en omstreken.  

Daarnaast is het ook mogelijk om bij Onze Bio Slager jouw vlees op bestelling op te komen halen of te laten bezorgen.

Naast onze vakmensen is het vlees bij ons natuurlijk erg van belang. Hierover kunt u hieronder ook meer lezen. 

Foto bas emiel slagerij

Onze certificeringen

Naast dat onze producten volledig vrij zijn van E-nummers, voldoet ons vlees ook aan een aantal certificeringen. Zo is onze slagerij voorzien van een EG-erkenning. Dit wil zeggen dat de producten en ons bedrijf qua hygiëne onder toezicht van de EU staan en dus aan een bepaalde standaard voldoen. Daarnaast zijn wij ook SKAL gecertificeerd. Dit wil zeggen dat alles wat wij doen, van grond tot mond, 100% biologische wordt gehouden en daar zijn wij best trots op.

Tenslotte zijn wij ook Demeter gecertificeerd. Dit is een Nederlandse biologische dynamische certificering waar jaarlijks op gecontroleerd word. 

Lees hier meer over onze verschillende soorten vlees:

Neem hier een kijkje in onze slagerij!

Waarom biologisch vlees?

Vlees met een verhaal

Biologisch vlees is vlees met een duidelijk verhaal en met een herkomst. Niet zomaar een stukje vlees dus!

Kwalitatief

Biologisch vlees is in smaak duidelijk te onderscheiden met niet-biologisch vlees als het aankomt op smaak. Voor de echte Bourgondiërs dus!

Bewust zijn van wat je eet

Mensen zijn zich steeds meer bewust, voor ons welzijn, van het dier en van het milieu, dat duurzaamheid noodzakelijk is.

Bestelling plaatsten? Klik hieronder!