Wie zit er achter Onze Bio Slager?
Maak kennis met de man achter OnzeBioSlager!
Maak kennis met Onze Bio Slager!

Hallo! Mijn naam is Rob Boeken, eigenaar van OnzeBioslager.
Sinds de slagersvakschool met het mooie slagersvak bezig.
Als horecaslager werk ik graag met je samen om het perfecte stukje vlees voor jouw gasten in de keuken te brengen.
Graag maak ik met jou, je keuken en je wensen qua vlees kennis. Bel of mail me, dan praten we samen over ons mooie vak.
Naast horeca leveren we ook aan de retail en aan consumenten rechtstreeks via de markten waar we staan. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Onze Bio Slager vlees op bestelling op te komen halen of te laten bezorgen.
Naast onze vakmensen is het vlees bij ons natuurlijk erg van belang. Hierover kunt u hieronder ook meer lezen.

Onze certificeringen
Naast dat onze producten volledig vrij zijn van E-nummers, voldoet ons vlees ook aan een aantal certificeringen. Zo is onze slagerij voorzien van een EG-erkenning. Dit wil zeggen dat de producten en ons bedrijf qua hygiëne onder toezicht van de EU staan en dus aan een bepaalde standaard voldoen. Daarnaast zijn wij ook SKALL gecertificeerd. Dit wil zeggen dat alle dieren die wij gebruiken volgens de geldige biologische regelgeving opgroeien en dat wij alles volgens deze regelgevingen verwerken. Tenslotte zijn wij ook Demeter gecertificeerd. Dit is een Nederlandse biologische dynamische certficering waar jaarlijks op gecontroleerd word.