Skip to content

Horeca

Bekijk hieronder ons aanbod voor horecagelegenheden

Ontdek hieronder onze mogelijkheden voor de horeca

Naast dat wij leveren aan consumenten, bieden wij ook  veel verschillende soorten biologisch vlees voor uw horeca ondernemingen aan. Van rund tot varken tot kip, bij ons bent u aan het juiste adres voor uitstekend biologisch vlees waarmee u de lekkerste gerechten maakt.

Aangezien elk bedrijf anders is, gaan we graag me u in gesprek om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. U kunt op deze pagina meer vinden over onze bezorgservice en de horecaondernemingen die u voor zijn gegaan. Daarnaast kunt u op deze pagina ook ontdekken hoe ons proces met horecaondernemingen verloopt. Tenslotte kunt u ook contact met ons opnemen door middel van het formulier onderaan de pagina. 

Nu ook beschikbaar via VersTrade!

Hakmes Logo

Wat is VersTrade? 

VersTrade is een organisatie die horecaondernemingen verbind met leveranciers van verse producten. Zo kunt u op hun platform verschillende leveranciers vinden die allemaal andere verse producten aanbieden. Hiervan kunt u vervolgens weer de lekkerste gerechten maken! Met trots kunnen wij zeggen dat onze producten ook via VersTrade te bestellen zijn! Klik op de onderstaande knop en bekijk ons assortiment!

logoverstrade

Puur ambachtelijk & 100% biologisch vlees 

Weten wat voor vlees je in de kuip hebt!

Het liefst bouwen wij als slager een duurzame relatie op met u als horeca ondernemer. Wij investeren hierin graag door op locatie ons biologisch vlees voor uw horeca onderneming te bezorgen. Dit doen wij 6 dagen per week van maandag tot en met zaterdag. Hierdoor weet u als ondernemer ook dat u altijd beschikking heeft over het meest verse vlees wat er te krijgen valt. 

Benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. Daarnaast kunt u ook direct contact opnemen door te bellen naar 06-12059496. 

Bekijk hier de bedrijven die u voor zijn gegaan:

Volledig vrij van E-nummers!

Bekijk hier ons proces!

1. Stel uw eigen pakket samen. Hierin geeft u aan wat u precies nodig heeft voor uw gerechten! Vervolgens maken wij met uiterste zorg uw bestelling voor u klaar.

2. Geslacht en gerijpt indien nodig. Ook dry-aging van 21 tot en met 90 dagen is hierin mogelijk

3. Verpakt per bestelling. Nadat uw producten gesneden zijn worden ze vacuüm ingepakt. Op die manier heeft u altijd vers vlees waarbij zoveel mogelijk smaak behouden wordt. 

4. Gekoeld bezorgd. Nadat we uw bestelling hebben ingepakt wordt deze bezorgd op de aangegeven dag bij uw restaurant of onderneming!

Heeft u een vraag over onze diensten of over iets anders? Laat het ons weten met het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Bestelling plaatsten? Klik hieronder!

Open chat
1
Welkom bij Onze Bio Slager!
Hallo daar!

Waar kan ik je mee helpen?