Skip to content

Retail, Boerderijwinkels & Webshops

OnzeBioSlager is jouw specialist in vers vlees voor consumentenverkoop.

Bekijk hieronder, een selectie, van ons aanbod voor retail, boerderijwinkel of webshop.

Ontdek hier onze mogelijkheden voor de winkelverkoop:

Retail is maatwerk en daar ligt ons specialisme. Wij bieden een veelzijdig assortiment aan van verschillende soorten biologisch vlees. Versneden, verpakt en geëtiketteerd volgens de wettelijke eisen en voorzien van barcodes is geen probleem.

Van rund tot varken, kip & lam, bij ons bent u aan het juiste adres voor uitstekend biologisch vlees waarmee uw klanten thuis de lekkerste gerechten kan maken.

Aangezien iedere onderneming anders is, gaan we graag met u in gesprek om te ontdekken waar we kunnen samenwerken. U kunt op deze pagina meer vinden over onze bezorgservice en enkele (web)winkels die u voor zijn gegaan.

Daarnaast kunt u op deze pagina ook ontdekken hoe ons proces met horecaondernemingen verloopt. Tenslotte kunt u ook contact met ons opnemen door middel van het formulier onderaan de pagina. 

Puur ambachtelijk & 100% biologisch vlees 

Weten wat voor vlees je in de kuip hebt!

Regionaal, ambachtelijk & 100% biologisch vlees op maat versneden en verpakt, geschikt voor directe verkoop aan uw klanten.

Wij bouwen duurzame relaties op met u als ondernemer. Wij investeren hierin door het vlees op vaste momenten bij u op locatie te bezorgen met onze eigen gekoelde bezorgbus.

Dit doen wij 5 dagen per week, van maandag tot en met vrijdag. Hierdoor weet u als ondernemer ook dat u altijd beschikking heeft over het meest verse vlees wat er te krijgen valt. 

Benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? 

Stuur een mail of geef een belletje naar Bas:

Telefoon: 06 15 65 87 15

Mail: bas@onzebioslager.nl

Bekijk hier de bedrijven die u voor zijn gegaan:

Volledig vrij van E-nummers!

Bekijk hier ons proces!

1. Stel uw eigen pakket samen. Hierin gaan wij in overleg wat u precies nodig heeft voor uw gasten of klanten! Samen stellen we de producten samen en vervolgens maken wij met uiterste zorg uw bestelling voor u klaar.

2. Geslacht en gerijpt indien nodig. Ook dry-aging van 21 tot en met 90 dagen is hierin mogelijk. 

3. Verpakt per bestelling. Nadat uw producten gesneden zijn worden ze, naar wens, vacuüm verpakt of in gas verpakking. Op die manier heeft u altijd vers vlees waarbij zoveel mogelijk smaak behouden wordt. 

4. Gekoeld bezorgd. Nadat we uw bestelling hebben ingepakt wordt deze bezorgd op de aangegeven dag bij uw restaurant of onderneming!

Heeft u een vraag over onze diensten of over iets anders? Laat het ons weten met het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Wilt u als ondernemer een kijkje nemen in de keuken

 of bij een van onze boeren. 

Stuur een mail voor het maken van een afspraak.

De BIO BEDRIJFSKANTINE

Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren van vleeswaren op maat aan foodservice en bedrijfskantines.  Heeft u interesse om uw kantine te vergroenen en de overstap te gaan maken naar biologische vlees & vleeswaren.  Laat uw gegevens achter via de button dan nemen wij binnenkort contact met u op.