Skip to content

Horeca & Foodservice

Bekijk hieronder, een selectie, van ons aanbod voor jouw horeca of foodservice onderneming.

Ontdek hier onze mogelijkheden voor de horeca

Naast dat wij leveren aan consumenten, bieden wij ook  veel verschillende soorten biologisch vlees voor uw horeca ondernemingen aan. Van rund tot varken en kip, bij ons bent u aan het juiste adres voor uitstekend biologisch vlees waarmee u de lekkerste gerechten maakt.

Aangezien elk bedrijf anders is, gaan we graag me u in gesprek om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. U kunt op deze pagina meer vinden over onze bezorgservice en de horecaondernemingen die u voor zijn gegaan.

 Daarnaast kunt u op deze pagina ook ontdekken hoe ons proces met horecaondernemingen verloopt. Tenslotte kunt u ook contact met ons opnemen door middel van het formulier onderaan de pagina. 

Puur ambachtelijk, regionaal & 100% biologisch vlees.  

Weten wat voor vlees je in de kuip hebt! Van biologische oorsprong, van boeren die wij bij naam kennen. Zoals Boer Bas, Boer Emiel en Boer Jeroen.

Het liefst bouwen wij als slager een duurzame relatie op met u als ondernemer. Wij investeren hierin graag door op locatie ons biologisch vlees voor uw horeca onderneming te bezorgen. Dit doen wij 5 dagen per week van maandag tot en met vrijdag. Hierdoor weet u als ondernemer ook dat u altijd beschikking heeft over het meest verse vlees wat er te krijgen valt. 

Benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? 

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Daarnaast kunt u ook direct contact opnemen door te bellen naar Bas. Hij is bereikbaar op 06-15 65 87 15. 

Bekijk hier de bedrijven die u voor zijn gegaan:

Volledig vrij van E-nummers!

Bekijk hier ons proces!

1. Stel uw eigen pakket samen.

Hierin gaan wij in overleg wat u precies nodig heeft voor uw gasten of klanten! Samen stellen we de producten samen, soort snijwijze en verpakkingswens. Vervolgens maken wij met uiterste zorg uw bestelling voor u klaar.

2. Geslacht en gerijpt indien nodig. Ook Wet-aging van 21 tot en met 90 dagen is hierin mogelijk. 

3. Verpakt per bestelling. Nadat uw producten gesneden zijn worden ze, naar wens, vacuüm verpakt of in gas verpakking. Op die manier heeft u altijd vers vlees waarbij zoveel mogelijk smaak behouden wordt. 

4. Gekoeld bezorgd. Nadat we uw bestelling hebben ingepakt wordt deze gekoeld bezorgd op de aangegeven dag bij u op de zaak!

Heeft u een vraag over onze diensten of over iets anders? Laat het ons weten met het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Wilt u als ondernemer een kijkje nemen in de keuken

 of bij een van onze boeren. 

Stuur een mail voor het maken van een afspraak.

De BIO BEDRIJFSKANTINE

Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren van vleeswaren op maat aan foodservice en bedrijfskantines.  Heeft u interesse om uw kantine te vergroenen en de overstap te gaan maken naar biologische vlees & vleeswaren.  Laat uw gegevens achter via de button dan nemen wij binnenkort contact met u op.