Skip to content

Plaats nu uw bestelling!

Plaats uw bestelling eenvoudig via een van de beschikbare opties hieronder. Bekijk het de prijslijst voor de actuele prijzen.

Op basis van deze informatie kunt u uw biologisch vlees bestellen via het onderstaande bestelformulier

Zie hier onze verschillende mogelijkheden waarop u kunt bestellen: 

Bestel gemakkelijk via onderstaand bestelformulier.

Bestel via onderstaande formulier voor  heerlijk biologisch vlees.

Onze vaste afhaaldag is vrijdag tussen 0900-1230u.

 

Voor overige vragen kunt u ons bereiken via: info@onzebioslager.nl

Bekijk onze prijslijst

Ontdek de prijzen van ons overheerlijke assortiment biologisch vlees door onze prijslijst te bekijken. Klik op de onderstaande knop en krijg direct toegang tot alle informatie die je nodig hebt.

Bestel hier uw biologisch vlees!

Hakmes Logo

Geniet van een smaakvolle en duurzame ervaring met het heerlijke assortiment biologisch vlees van Onze Bio Slager. Onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn afkomstig van boerderijen die streven naar kwaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en verzeker uzelf van een culinair diner met eerlijk en smaakvol vlees.

Als u uw voorkeuren wilt doorgeven, kunt u het onderstaande formulier invullen of ons bellen. Wij staan klaar om uw bestelling met zorg te verwerken en ervoor te zorgen dat uw maaltijd perfect is! 

Bestellen

Bestellijst

Vul hieronder de producten in die je wilt bestellen in combinatie met het aantal en/of het gewicht. Meerdere producten bestellen? Klik op de "voeg een product toe" optie en maak uw bestellijst compleet.
Afhaalmethoden